Jaloezieën van gordijnenbaas

De jaloezieën van GordijnenBaas zijn leverbaar in meer dan 240 kleuren, materialen en varianten. Zo is er voor iedereen wat wils! Door middel van het EasyClick systeem, zijn de jaloezieën ook te monteren op deuren en/of kiep ramen. Naast de standaard bediening met koord, is er ook keuze in een mono ketting of elektrische bediening. Nu al vastgelopen in onze oneindige keuzes? Onze Adviesbazen begeleiden je graag in dit proces.

De aluminium jaloezieën zijn strakker dan strak. Ze zijn gemaakt van 100% aluminium en ogen daarom erg luxe. Alleen voor de échte Baas dus! Aluminium jaloezieën zijn perfect voor vochtige ruimtes, dit komt door het materiaal wat niet kan roesten.

Voor je bovenbak, kun je kiezen uit de volgende kleuren; antraciet, zwart- en wit structuur, geanodiseerd aluminium en geanodiseerd champagne. Deze jaloezieën gaan tot 4 meter hoog. Opzoek naar een grotere variant? Dan is de elektrische Scala XL7 jaloezie misschien wel iets voor jou!

Onze houten jaloezieën zijn erg geliefd onder onze Bazen. Deze collectie bestaat grotendeels uit verantwoord hout. Voor elke gekapte boom, wordt een nieuwe boom geplant. Daarnaast planten we altijd voor iedere klant een zaadje in samenwerking met Trees4All.

De houten jaloezieën kunnen gelakt of geborsteld worden geleverd. De jaloezieën zijn tot wel 350 cm breed en zijn beschikbaar in vele RAL kleuren. 

Wil je meer weten over de mogelijkheden en opties? Plan dan een afspraak in met een van onze AdviesBazen in het ExperienceCenter. 
Heb jij een vraag over jaloezieën?
Ik heb een vraag formulier
Waarom kiezen voor jaloezieën?
  • Enorm populair;
  • Warmte-werend én isolerend;
  • Controleer je lichtinval;
  • Passend bij ieder interieur
Voorbeelden van ons werk