Lamellen van GordijnenBaas

Voor veel soorten ramen zijn verticale lamellen de ideale keuze. Lamellen kunnen het lichtinval namelijk perfect regelen. Lamellen zijn er in verschillende soorten materiaal, zoals stof, Iso Reflex, PVC en aluminium. Onze AdviesBazen helpen je graag bij het maken van deze keuze.

Onze stoffen en screendoek lamellen creëren een warme uitstraling in je interieur en zijn beschikbaar in 100 verschillende kleuren. De screendoek lamellen zijn zonwerend, vocht- en schimmelbestendig, sterk & makkelijk afneembaar. De Iso Reflex lamellen zijn extra isolerend, geluiddempend en reflecterend.

Ben je meer op zoek naar een strakke look? Dan kunnen de aluminium lamellen met een 100% vilten binnenzijde een mooie oplossing bieden. Deze strakke, aluminium lamellen zijn ook nog eens geschikt in vochtige ruimtes. Ook onze PVC lamellen kunnen goed tegen vocht, ideaal voor in je badkamer.

Wil je meer weten over de mogelijkheden en opties? Plan dan een afspraak in met een van onze AdviesBazen in ons Experience Center. 
Een vraag over lamellen?
Ik heb een vraag formulier
Waarom kiezen voor lamellen?
  • Voor een strakke en moderne look;
  • Ruimtelijk effect;
  • Spelen met licht;
  • Erg geschikt voor grote ramen
Voorbeelden van ons werk