Ontmoet De BazenVan De Club!

En Alles Wat Er Over Ons Te Weten Valt!

Jij bent de baas Wij blokken de zon

Bij GordijnenBaas is iedereen de Baas. Wij vinden dat je het allerbeste verdient als je bij ons je raamdecoratie koopt. Misschien dat we daarom gemiddeld een 9,7 scoren bij onze Bazen.

Raamdecoratie zoals gordijnen, jaloezieën of plissé vouwgordijnen zijn ontzettend functioneel en daarbij een van dé sfeermakers in je interieur. We kunnen simpelweg niet zonder. Aan het creëren van die beleving, dragen wij als GordijnenBaas graag bij door met liefde & passie ons vakmanschap uit te voeren.

Wij gaan verder waar anderen stoppen en maken jou de Baas. In alles. Waarom? Omdat wij pas tevreden zijn als jij dat bent. En tevreden Bazen vertellen het door aan andere Bazen. Daar zijn we van overtuigd.

Heb je een vraag voor een van onze Bazen?
Ik heb een vraag formulier
Alle bazen op een rijtje
PascalleADVIESBAAS
MikeAdviesBaas
JelleEindBaas
BeniceAdviesBaas

Baas in advies

Kom de Baas spelen in het Experience Center en zet onze barista aan het werk voor je latte macchiato. Ontdek samen met een AdviesBaas wat je echt mooi vindt en leer alles over raamdecoratie. Zo ben je Baas genoeg om het laatste woord te hebben over jouw wensen betreft de raamdecoratie.

Baas in kwaliteit

Raamdecoratie zijn de puntjes op de i van je interieur. Daarom nemen we geen genoegen met minder, maar kies je bij ons uit de hoogste kwaliteit raamdecoratie. Merken waar wij vierkant achter staan. 

Baas in prijs

Je koopt bij ons alleen de allerbeste kwaliteit van de grootste A-merken, die onze strenge keuring hebben doorstaan.

Baas in service

Het uitkiezen van jouw raamdecoratie is één, de raamdecoratie vervolgens perfect monteren is twee. Daarom komen er alleen vakmensen bij jou over de vloer en gaan ze pas naar huis als de zon geblokt is #sorryzon.

Baas in garantie

We geven Baasgarantie: 10 jaar op het product, 5 jaar op montage en de garantie van jouw glimlach.

Zo word je stap voor stap een echte Baas

Stap 1
Advies baas

Raamdecoratie koop je met je gevoel. Door echt te luisteren en de juiste vragen te stellen, laat de AdviesBaas je verschillende opties zien die voldoen aan jouw persoonlijke wensen. Jij bent tenslotte de Baas, wij blokken de zon!

Stap 2
Kwaliteit baas

Na akkoord komt de KwaliteitsBaas langs om in te meten en te voorkomen dat er iets over het hoofd wordt gezien. Vanaf nu is de KwaliteitsBaas jouw aanspreekpunt. Hij zorgt ervoor dat jij de Baas kunt zijn.

Stap 3
Montage baas

Dit zijn de Bazen die ervoor zorgen dat jouw dromen realiteit worden. Ze laten puur vakmanschap & passie zien, waardoor jij na afloop een non-stop glimlach op je gezicht hebt. We doen tenslotte alles voor een blije Baas!

Stap 4
Service baas

Ook nadat we jouw droom gerealiseerd hebben, ben je nog niet van ons af. De ServiceBaas houdt contact en zorgt voor de after-care. Zo kijk je met een warm gevoel naar je raamdecoratie & het proces bij GordijnenBaas.