Rolgordijnen van GordijnenBaas

De stoffen die we gebruiken zijn door en door ontwikkeld. Onze rolgordijnen zijn afgestemd op jouw interieur wensen, per type ruimte en voor welk soort gebruik. Zo hebben we vocht- en schimmelwerende screen-stoffen, ideaal voor in je badkamer of keuken. Onze AdviesBazen helpen je graag bij het maken van de juiste keuze!

De transparante rolgordijnen laten het iets gedimde daglicht vrij binnen. Je kunt nog steeds prima naar buiten kijken en toch heb je overdag perfecte privacy. De semi-transparante variant zorgt naast privacy overdag ook voor privacy in de avond. Als laatste hebben we de verduisterende variant. Dit is een perfecte oplossing voor een goede nachtrust omdat het geen licht doorlaat.

Het plaatsen van rolgordijnen is, mede dankzij onze montagetechniek, mogelijk op verschillende soorten ramen. Een smal raam, dakraam of juist een heel groot raam van 8 meter breed, bij GordijnenBaas is het allemaal mogelijk! Dit kan uiteraard samen worden gepaard met de mogelijkheid om alles elektrisch te bedienen. 

Wil je meer weten over alle mogelijkheden en opties? Plan dan een afspraak in met een van onze AdviesBazen in ons Experience Center. 
Een vraag over rolgordijnen?
Ik heb een vraag formulier
Waarom kiezen voor een gietvloer?
  • Easy to use;
  • Isolerend en energiebesparend;
  • Passend bij ieder interieur;
  • Geschikt voor ieder raam
Voorbeelden van ons werk