Vouwgordijnen van Gordijnenbaas

De vouwgordijnen van GordijnenBaas zijn beschikbaar in meer dan 1.250 soorten stoffen tot wel 4,5 meter breed. Onze vouwgordijnen zijn beschikbaar in (semi-) transparante- en verduisterende stoffen.

De (semi-) transparante variant dimt het daglicht iets, voordat hij het licht binnenlaat. Zo hoef je je overdag niet druk te maken om je privacy. De verduisterende vouwgordijnen daarentegen, zijn dé oplossing voor een goede nachtrust. Deze stof laat namelijk geen licht door.

Onze vouwgordijnen gemaakt van screenstof zijn perfect voor vochtige ruimtes zoals de badkamer of keuken. Screenstof heeft een hoge kleurechtheid, is goed lichtdoorlatend, brandvertragend, vocht- en schimmelbestendig. Daarnaast is de stof sterk en makkelijk afneembaar, ideaal toch?

Wil jij liever een strakke look? Ga dan voor het erkermodel, hiermee kun je strak optrekken. Een landelijke look creëer je met het meest gekochte model vouwgordijn. Met het top-down model kun je het vouwgordijn naar beneden opschuiven.

Baleinen

Vouwgordijnen hebben holle, aluminium baleinen. Hierdoor blijft de stof altijd strak. Je kunt ervoor kiezen om deze aan de voor- of achterkant van het gordijn te plaatsen. 

Wil je meer weten over de mogelijkheden en opties? Plan dan een afspraak in met een van onze AdviesBazen in het Experience Center. 
Heb jij een vraag over vouwgordijnen?
Ik heb een vraag formulier
Waarom kiezen voor vouwgordijnen?
  • Neemt weinig ruimte in beslag;
  • Warme uitstraling;
  • Keuze uit meer dan 1250 verschillende soorten stof;
  • Passend bij ieder interieur
Voorbeelden van ons werk